четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Форум маркетинг

Съвети за вашия онлайн бизнес 

Форумът за търговия е един от най-евтиния източник на пазара за вашия  онлайн бизнес. Това дава гъвкавост, за да покажете своя бизнес и марката пред тълпа от целева аудитория. Тъй като повечето потребители на форума са истински експерти.  Така бихте могли да получите смесен процент на аудитория за вашия бизнес. И по-важното е, че може да покажете  вашия бизнес безплатно , с минимални разходи и по този начин да постигнете увеличаване на печалбите си.

Тази статия ви показва типа  пазар при  онлайн бизнеса. Въпросът е свободно и без да се плащат  много  пари се  използват форумите.

Избор на подходящи форуми.

Вие трябва да изберете най-подходящия форум за насърчаване на бизнеса си. Не е като да може,  да се присъедините във  всеки форум с повече броя на потребители те. Всичко зависи от това колко добра е  темата на форума и дали е свързана с вашия бизнес . Колкото по-свързани и свързани помежду си са,  по-добре  ще бъдат намалени  целевите посетители. Това са съвети правилен  избор на  подходящ форум.

Търсене в Google за + "форуми" и можете да намерите всички налични форуми в света на вашата тема.
Сега отидете на всеки сайт форум и направете проверка на броя на потребители те.  Редица мнения във форумите, броят на темите , ако покриват вашите критерии – то това е вашия форум.
Проверете качеството на мненията и размера на добрите отговори. Това помага за идентифициране на форум, който има огромен брой експерти. Проверете, че те имат добри Алекса ранг и Google PageRank.


И накрая, кратък списък с най-добрите форуми (достатъчно поне 5-7 добри форуми) и се присъедини към тях веднага.

Надявам се настоящият съвет да ви е отполза, за което се радвам и бих искала да споделите вашето мнение.

1 коментар:

  1. страхотна статия, полезна и актуална.
    форумите са точнота място наред със социалните мрежи, където можеш да предлажаш продукти и промоции.

    ОтговорИзтриване

Тук можете да оставите вашите коментарии или препоръки.
Оставете e-mail за връзка.Благодарим