вторник, 1 март 2011 г.

Продажбата на продукти - филиал с 11 стъпки

Партньорските  програми са основният източник на доходи за всeки онлайн базиран бизнес. Основният проблем при филиал на маркетинг  продукта е превръщане то на посетителите в клиенти, т.е., което кара посетители, за да купят или да се абонират за дадена програма и т.н. Хубаво би било  да обсъдим използваните стъпки, за да се постигне голям успех в търговията с партньорска програма, да се привлечат  повече пари .

11 - те Важни стъпки при партьоските програми са:

1) Изберете правилният продукт  - филиал.

Най-важната и първата стъпка във  филиал на маркетинга е селекцията от качествен филиал продукт. Избор на продукти с ниско  качеството е обречен на провал. Така че не правете това. Вашата първа стъпка трябва да е най-добрата стъпка.
Винаги има  значение  качеството.

2) Fix вашите целеви клиенти. 

Определянето на целеви клиент е интелигентната част от търговията с филиален продукт. Вие трябва да изберете подходящите клиенти за вашия продукт. Кажете, ако сте Affiliating на  "козметични продукти" и се насочите към "Мъж клиенти". Вие трябва да решите вашите целеви клиенти, какви са затворени, свързани с вашите продукти. Това има смисъл, нали?

3) Мозъчно  измиване, чрез мнение.

Писането на  коментари за вашия филиал на продукта,  прави някой друг , което е важно защото така клиента може да се запознае с предимствата и недостатъците на закупуване на продукта. Маркирайте положителните неща, да сравните продукти с конкурентите си. Това е основата за доверие у клиентите и ги кара да направят покупка. Следвайте тази стъпка за увеличаване на продажбите на продуктите филиал.

4) Предлагаме качествени услуги или съдържание.

Това е ключът за привличане на все повече и повече хора към вашия сайт или блог. Предлагането на качеството на услугите чрез вашата електронна търговия сайт или предоставяне на полезна информация в блога си, са гръбнакът на изграждане на клиенти. Колкото по-качествени и да сте, толкова повече доверие ще спечелите. Колкото повече доверие сте построили, толкова по-продажбата може да се постигне. По продажба, разбира се повече пари.

5) Изпитване и метод вина.

Да спра с една промоция филиал продукт. Имате повече от един, опитайте се да ги разпространявате в гореща точка на вашия сайт и измервате  резултатите. Това помага да изберете или усъвършенствате  успешния продукт за вас.

6) Не спам.

Никога спам посетителите си за печелене на пари. Това дърпа вашия бизнес бавно . Избягвайте да поставяте прекалено много реклами или ги принуждават да купуват продукти, ще загубите посетителите си.

7) Безплатна реклама.

Опитайте някои безплатни рекламни техники. Ако правите платен трафик, можете да опитате за свободните рекламни методи, като добавянето на малки обяви, графични публикации, книги и т.н. Това наистина увеличава цялостната си печалба. 

 Не Направо за пари.

Вярно е, че не можете да правите всичко добре и да започните  да печелите много пари за минути. Трябва да се работи в правилната посока, бъдете търпеливи. Трудната работа днес дава приходи утре. Така че, трябва да бъде бавно и стабилно.

9) Карам повече трафик.

Опитайте се да получите повече трафик за продажбената си страница. Има много начини, по интернет, за да получите повече трафик. В същото време, много статии са вече на разположение, за да се чете.

10) Непрекъснати подобрения.

Трябва да се следи и да се събират данни за продажбите,  напредъка на всички филиал продукти. Виж за по-добри подобрения с данни, това помага непрекъснато да усъвършенстваме продажбата си за бъдещето.

11) Избор на правилното място.

Сега имате клиенти, вие имате трафик, но все още няма продажба. Единствената причина, не може да бъде поставянето на партньорски връзки продажба в правилната позиция. Разберете горещите точки на вашия сайт или блог и място на връзките в правилната позиция. Имайте предвид, видимостта е важно за всеки вид бизнес маркетинг.

Като цяло, качеството е ключът към успеха не само за онлайн бизнес, но и за реалния бизнес свят. Оферта за качествена  услуга на клиентите си, това наистина ще ви отведе до върха на хълма.


Ако вие харесала статията, споделете своя коментар.

посочената статия е взета от  eMoneyMakingOnline.COM , ако превода е неточен или непълен , моля да ме извините.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да оставите вашите коментарии или препоръки.
Оставете e-mail за връзка.Благодарим